Nakupujte v našem e-shopu výhodněji.Zaregistrujte se a získejte 10% slevu.

Papírové Vánoce. Tipy na dárky pro každého

Letošní Vánoce už vás nemusí stresovat. Připravili jsme pro vás spoustu tipů na papírové dárky, které udělají radost každému. Od milovníků tvoření po chronické plánovače.

Pro milovníky originality: Konfigurátor

Kdo někdy nezatoužil po produktu, který bude na první pohled jedinečný. Ať už je to taška s monogramem nebo hrníček se jménem. Náš konfigurátor to umí také. Na obálku sešitu, zápisníku nebo třeba skicáku vám laserem vypálíme jméno, iniciály nebo obrázek. Stačí si vybrat. 
 

Pro milovníky originality: Konfigurátor

Pro chronické odkládače: To do list

Povinností až nad hlavu a vy nevíte, kam dřív skočit? A přitom prokrastinace je vaše dobrá známá? Nevadí, máme řešení! Tenhle červený To do list naučí plnit úkoly i ty největší lenochy a zmatkáře. 
 

Pro chronické odkládače: To do list

Pro kreativní duše: Leonardo

Máte ve svém okolí někoho, kdo rád tvoří? Ať už rád maluje, skicuje nebo kreslí, edice Leonardo je přesně pro něj. Kromě několika velikostí skicáků s černým i bílým papírem najdete v kolekci taky luxusní zápisníky s papírem Munken Pure. (Více o něm si přečtěte zde.)
 

Pro kreativní duše: Leonardo

Pro milovníky plánování: Plánovač

Kdo nepotřebuje diář, ale rád vidí své plány na jednom místě, rozhodně musí mít tento plánovač v maxi velikosti. Vejde se do něj opravdu všechno a navíc jej můžete mít položený na pracovním stole a mít ho tak pořád na očích. 
 

Pro milovníky plánování: Plánovač

Pro staromilce: Retro

Pro všechny milovníky starých pořádků, ale i kvality prověřené časem. Edice Retro obsahuje školní sešity, diáře, skicáky, zápisníky i bloky. Produkty nabízíme v několika barevných provedeních i velikostech a taky s různými druhy lineatury. 
 

Pro staromilce: Retro

Pro malíře: Skicáky

Nabízíme skicáky pro začínající malíře i zkušené výtvarníky. U nás najdete ten správný skicák na první nákresy a čmárání pro děti, kreslení pastelkami, pastely nebo uhlem, malování vodovkami, temperovými i akvarelovými barvami, pro negativní kreslení i prezentaci vašich výtvorů nebo fotografií. Nabízíme taky skicáky s kreslícím kartonem, akvarelovým i černým papírem.
 

Pro malíře: Skicáky

Pro nerozhodné: Dárkové vouchery

Kromě krásných a užitečných věcí z papíru a doplňků na psaní a kreslení u nás seženete i jiné radosti. Třeba dárkové vouchery v hodnotě 250 Kč a 500 Kč. Ideální pro ty, kteří si rádi vybírají dárky sami. 
 

Pro nerozhodné: Dárkové vouchery

Pro děti: Dětská edice Svět

A nesmíme zapomenout ani na ty nejmenší. Školní potřeby z edice Svět jsou určeny primárně dětem 1. - 5. třídy. S našimi sešity, bloky a zápisníky bude škola hned o něco zábavnější. A nechybí ani skicáky, barevné papíry nebo bloky na kreslení, aby si děti vyhrály i doma.

Pro děti: Dětská edice Svět


 

Další články o psaní, zapisování si a blokařském řemeslu

Vaše objednávka byla odeslána.

Byli jste úspěšně přihlášeni k odberu našeho newsletteru.

Vaše zpráva byla odeslána, budeme Vás kontaktovat co nejdříve.