Nakupujte v našem e-shopu výhodněji.Zaregistrujte se a získejte 10% slevu.

Nenos to v hlavě! Jediná plátěnka, kterou potřebujete

Titulek článku berte s rezervou, plátěných tašek totiž není nikdy dost. Kdybyste si ale měli pořídit jen jednu (nebo dvě), ať jsou to ty naše.  

Látkové tašky jsou vděčné. Můžete je nosit na nákup, do práce, do školy i na cvičení. Vejde se do nich totiž úplně všechno – včetně vašich tajností i starostí. A právě dvě takové plátěnky teď nově najdete i sortimentu Bobo. Na to se podívám! 

 

Stylové a praktické – tyhle látkové tašky jsou ideálním doplňkem pro každodenní život. Jsou k dostání v červené a přírodní barvě a obě zdobí nápis „Nenos to v hlavě“. Právě tohle motto a výrazná červená barva je typická pro kolekci červených to do listů. Motto vám bude pravidelně připomínat, že některé věci je lepší mít na papíře než ve své mysli. 

Tašky jsou vyrobeny z kvalitní, pevné bavlny a nabízí nejen dostatek prostoru pro vaše nákupy, ale i pro všechny věci, které potřebujete mít celý den u sebe. Zkrátka je ocení všichni, kteří mají rádi praktické a zároveň stylové řešení – unosíte je, ať už míříte do práce, na nákup nebo na víkendový výlet

 

Další články o psaní, zapisování si a blokařském řemeslu

 

Papírová klíčenka: Malá velká radost

Praktické drobnosti jsou k nezaplacení, proto… Celý článek

 

Jak si nastavit denní režim a stíhat všechno, co chcete

Chcete mít svůj život pod kontrolou? Přejete si… Celý článek

Vaše objednávka byla odeslána.

Byli jste úspěšně přihlášeni k odberu našeho newsletteru.

Vaše zpráva byla odeslána, budeme Vás kontaktovat co nejdříve.