Nakupujte v našem e-shopu výhodněji.Zaregistrujte se a získejte 10% slevu.

Jak si vyrobit cestovní deník

Chystáte se v létě objevovat krásy Česka nebo se vydáte někam dál? Abyste si uchovali vzpomínky i v jiné než digitální podobě, nezapomeňte si psát cestovní deník. Víte, jak na to?

Léto a prázdniny jsou za rohem, slunce svítí, hranice se otevírají a to znamená, že se můžeme vrhnout na cestování. Dnes je samozřejmostí, že si na dovolenou bereme chytrý telefon se super foťákem. Všechny vzpomínky na cestu máme pak ale ukryté ve virtuální realitě na Instagramu či Facebooku, nebo uložené v počítači nebo na harddisku. 

K digitálním fotkám se pak ale málokdy vracíme. A tak je možná nejvyšší čas zaslouženou dovolenou pozvednout na vyšší level a vytvořit jí vlastní zápisník alias cestovní deník. Jak by takový váš vlastní průvodce měl vypadat?

 

Správný sešit

Než se zápiskami z cest začnete, určitě si musíte pořídit pořádný sešit. Velikost necháme na vás, my ale můžeme jedině doporučit větší formát a to třeba skicák A3. Do něj se krásně vejdou i fotky a výstřižky a se zápiskami si můžete opravdu vyhrát. Hlavní je, aby měl sešit pevné desky. 

→ Konfigurátor

Nezapomeňte se podívat také na náš konfigurátor, díky kterému vám na váš vybraný sešit nebo zápisník vylaserujeme, cokoliv si budete přát. Návod najdete tady.
 

Účtenky a spol.

Během dovolené nezapomínejte sbírat všelijaké účtenky, letenky, vstupenky, obrázky, prospekty, letáčky, mapy a další tiskoviny. Díky nim můžete svůj deník pojmout velice kreativně. Vystříhejte a nalepte do deníku to, co se vám bude líbit.
 

Zápisky

I vaše poznámky z cest by měly být vizuálně zajímavé. Takže se nebojte barev, zvýrazňování, kreslení nebo různých grafických motivů. Jak na kreativní zápisky se dozvíte v tomto článku. Můžete zapisovat všechno, co se vám za den stalo a co jste viděli, nebo je pojměte jednoduše a pište zápisky krátké a stručné. Je to opravdu jen na vás. Tak šťastnou cestu!
 

PS: Budeme rádi, když se nám pak svými deníky pochlubíte. 

 

Další články o psaní, zapisování si a blokařském řemeslu

Vaše objednávka byla odeslána.

Byli jste úspěšně přihlášeni k odberu našeho newsletteru.

Vaše zpráva byla odeslána, budeme Vás kontaktovat co nejdříve.