Nakupujte v našem e-shopu výhodněji.Zaregistrujte se a získejte 10% slevu.

4 papírové produkty, které vám zpříjemní léto

Léto je tady! Slunce svítí, teploty stoupají a my všichni toužíme po odpočinku a zábavě. Ale jak se neztratit v záplavě letních aktivit a přitom si uchovat všechny krásné vzpomínky? Vybrali jsme čtyři produkty, které vám toto léto zpříjemní a udělají z něj nezapomenutelné období.

Léto je časem, kdy chceme co nejvíce odpočívat a užívat si. S našimi Bobo produkty si léto nejen zpříjemníte, ale také si ho lépe zorganizujete a uchováte všechny krásné vzpomínky. Ať už jde o zápisníky, skicáky, plánovače či To do listy, uvidíte, že léto bude díky nim ještě o kousek krásnější!

 

1. Zápisníky na letní vzpomínky

Léto je časem dobrodružství, cestování a nových zážitků. Co by mohlo být lepšího než mít po ruce zápisník, do kterého si můžete všechny tyto chvíle zaznamenat? Ať už jste na pláži, na horách nebo v zahradě, zápisník je ideálním společníkem. 

Můžete si do něj zapisovat denní zážitky, vtipné postřehy, lepit fotografie, sušené květiny nebo vstupenky z koncertů. Když léto skončí, váš zápisník se promění v nádhernou knihu plnou vzpomínek, kterou si budete rádi prohlížet i v zimních měsících.

 

Zápisník

 

2. Skicáky na kreativní chvilky s dětmi

Léto je také skvělým časem pro rodinné aktivity. Proč nevyužít volného času a nepodpořit kreativitu vašich dětí? Naše skicáky jsou perfektním řešením. 

Nejenže děti mohou kreslit své letní zážitky, ale také je můžete použít pro různé kreativní projekty – výrobu pohlednic, malování přírody nebo vytváření rodinného alba. A kdo ví, možná objevíte skrytý talent malého Picassa ve vaší rodině!

 

Skicák

 

3. Plánovače na plánování letních aktivit

Letní prázdniny mohou být hektické, zvláště když se snažíte sladit práci, dovolenou a aktivity dětí. S našimi plánovači bude organizace letních dnů hračka. 

Ať už plánujete dovolenou, návštěvu příbuzných, dětský tábor nebo se jednoduše chcete ujistit, že stihnete všechny letní festivaly a grilovačky, plánovač vám pomůže mít vše pod kontrolou. Přehledně si do něj zapíšete všechny důležité termíny a díky tomu si můžete léto užívat bez stresu a starostí.

 

Plánovač

 

4. To do list na seznam všeho možného

A konečně, kdo by nemiloval ten pocit, když může odškrtnout položku z To do listu? S praktickými To do listy budete mít všechny úkoly a nápady na jednom místě

Když potřebujete nakoupit na piknik, připravit věci na výlet nebo prostě jen nezapomenout zalít kytky, To do list vás vždycky zachrání. Navíc, díky jeho kompaktnímu formátu ho můžete mít vždy po ruce – v tašce, v autě nebo doma na stole.

 

To Do list

Další články o psaní, zapisování si a blokařském řemeslu

 

3 tipy, jak se odreagovat před spaním

Nedokážete před spaním uklidnit mysl,… Celý článek

 

Papírová klíčenka: Malá velká radost

Praktické drobnosti jsou k nezaplacení, proto… Celý článek

Vaše objednávka byla odeslána.

Byli jste úspěšně přihlášeni k odberu našeho newsletteru.

Vaše zpráva byla odeslána, budeme Vás kontaktovat co nejdříve.