Nakupujte v našem e-shopu výhodněji.Zaregistrujte se a získejte 10% slevu.

3 tipy, jak se připravit na vánoční šílenství

Do Vánoc zbývá ještě pár týdnů, už teď jste ale tak trochu ve stresu? Říkáme to pořád: štěstí přeje připraveným. A my víme, jak se na ty letošní Vánoce nachystat v klidu a bez nervů. A pomůžou vám s tím tři mušketýři z papíru. 

1. Chce to plán

Měsíční plánovač ve velikosti A3 je ideální pro velké cíle. Rozepište si celý prosinec a žádná důležitá akce vám neuteče. Sepište do něj všechny úkoly, které potřebujete za měsíc splnit. Díky jeho velikosti nemusíte šetřit místem. Navíc nechybí ani praktický prostor pro poznámky nebo zvláštní úkoly.
 

2. Nenoste to v hlavě 

Velké úkoly je někdy lepší rozepsat do několika menších povinností. Bude se vám totiž lépe pracovat a odškrtnuté úkoly vás budou motivovat dál. To do list obsahuje tři různé symboly. Pokud potřebujete své povinnosti nějak odlišit, rozdělte úkoly podle nich. Každý může vyjadřovat něco jiného – třeba: práce, domácnost a nákupy. Ideální na seznam vánočních dárků, plán úklidu nebo nákupní seznam všech dobrot na sváteční chvíle.
 

3. Myslete kreativně 

Malý pomocník pro každou příležitost. Až si příště zase budete chtít něco zapsat – třeba skvělý nápad na vánoční dárek pro babičku nebo rychlý recept na nejlepší vaječňák, už nemusíte hledat papír a tužku. Tenhle zápisník je pro rychlé poznámky přímo stvořený. Přidali jsme k němu totiž klasickou tužku s gumou. Takže můžete psát hned, jakmile budete potřebovat. 

 

Další články o psaní, zapisování si a blokařském řemeslu

Vaše objednávka byla odeslána.

Byli jste úspěšně přihlášeni k odberu našeho newsletteru.

Vaše zpráva byla odeslána, budeme Vás kontaktovat co nejdříve.