Nakupujte v našem e-shopu výhodněji.Zaregistrujte se a získejte 10% slevu.

Kreativní plánování

Zdá se vám, že je dnešní doba zbytečně uspěchaná? Máte dojem, že dny rychle ubíhají a vy někdy ani nedokáže odlišit jeden od druhého? Pojďte to spolu s námi změnit. Každý den aspoň na chvilku zvolnit tempo a zamyslet se, co jsme v uplynulých hodinách prožili a co nového nám přinesly. Pojďte si vytvořit plán, motivovat se a připravit na další den.

Každý den má svůj příběh

Každý večer, než se začneme ukládat ke spánku, je ideální doba na uklidnění a zpomalení tempa. Z nástěnného kalendáře odtrhněte list patřící uplynulému dni a symbolicky se s ním rozlučte. Při té příležitosti si v hlavě zopakujte, co jste během posledních čtyřiadvaceti hodin prožili a co vám tento den přinesl. Snažte se myslet pozitivně a na každém dni hledat to podstatné a dobré. Brzy zjistíte, že každý den má svůj příběh a v každém dokážete najít něco zajímavého. 

 

Zaznamenejte si své zážitky

Sedněte si na pár minut ke svému zápisníku a zaznamenejte si do něj své pocity, prožitky, nápady, náměty a poznámky z každého dne. Pište, malujte, tvořte. Váš život tak získá nový rozměr. Utřídíte si myšlenky a daleko lépe budete vnímat běh času a rozlišovat jednotlivé dny.

Zjistíte, co je pro vás opravdu důležité, co vás baví, nebo naopak trápí. Uvědomíte si, kolik času trávíte s rodinou, jak moc se zabýváte prací a kolik času věnujete svým koníčkům. Díky obrázkům a pár řádkům, které si každý den zapíšete, vznikne jedinečná kronika vašeho života nebo osobní deníček.

Můj zápisník je ideální pro denní záznamy. Velkou radost udělá, pokud se rozhodnete ho darovat. Je to ideální dárek pro ženy, ať už hledáte dárek pro manželku, maminku, přítelkyni nebo kamarádku. Rádi do něj budete psát i vy sami.

 

Tvořte budoucnost

Shrnutí denních událostí vám také pomůže plánovat budoucnost. Protože budete mít lépe uspořádané myšlenky, bude snadnější vzít si diář a připravit se na následující hodiny a dny. Nebojte se, nebude to nuda. Nemusíte se nechat svazovat přímými linkami, vždyť cesty života také nejsou přímé, ale pěkně klikaté. Nenechte se vláčet tím, co čas a okolí přinese, ale sami tvořte plány a svou budoucnost.

Představujte si, co chcete a co budete dělat. Méně příjemné povinnosti vyvažujte tím, co vás baví a co vám dělá radost. Práci dejte do rovnováhy se zábavou a odpočinkem. Nechte se chvilku unášet fantazií a klidně a kreativně, třeba s obrázkem nebo básničkou, si na papír přeneste plán dalších dnů.

Můj diář je originální kreativní a motivační diář s minimem rovných linek a dostatkem prostoru pro Vaše záznamy, nápady, náměty a poznámky. Kroužkový diář, se kterým se velmi dobře pracuje, se stane Vaším oblíbeným každodenním pomocníkem a prostředkem pro plánování.

 

Získejte čas

Pokud se každý den na chvilku zastavíte a věnujete pár minut ohlédnutí za posledními hodinami a naplánování si dalších osobních i pracovních kroků, ušetří vám to spoustu starostí a času. Ve výsledku získáte každý den čas „navíc“, který budete moci věnovat odpočinku, rodině nebo zábavě. Váš život bude klidnější, šťastnější a zábavnější. Zvolte si správný kalendář, diář a zápisník a zjistíte, že i plánování může být radost.

 

Další články o psaní, zapisování si a blokařském řemeslu

Vaše objednávka byla odeslána.

Byli jste úspěšně přihlášeni k odberu našeho newsletteru.

Vaše zpráva byla odeslána, budeme Vás kontaktovat co nejdříve.