Nakupujte v našem e-shopu výhodněji.Zaregistrujte se a získejte 10% slevu.

Jde plánování a kreativita vůbec dohromady?

Dají se hbité ruce a tvůrčí mysl zkrotit a přimět k tomu, aby do předepsaných řádek a sloupců zapsaly to, co si hlava plná nových myšlenek už nezvládá zapamatovat. Naše nová dvojice výrobků to určitě dokáže, protože se nesnaží spoutat vaši osobnost, ale naopak podnítí fantazii a vybídne k další kreativitě. Zároveň vás může také doprovázet i ve chvílích relaxace a odpočinku. Které produkty máme na mysli?

Na našem e-shopu se nedávno objevily dvě novinky. A to Můj diář a Můj zápisník. Ideální parťáci pro všechny kreativní duše, které si rády zapisují důležité životní události.

Elegance

Desky diáře i zápisníku působí velmi elegantním dojmem, jsou vyrobeny z pevné přírodní lepenky a jsou potištěny laserem. Na přání je možné desky přizpůsobit přímo pro vás a laserem do nich zapsat vaše jméno, logo nebo oblíbený motiv. Přes desky diáře je natažena hnědá gumička, která barevně pěkně ladí a díky ní drží diář i zápisník v každé situaci pevně zavřený.

 

Kvalitní papír

Po otevření desek se před vámi objeví kreativní náplň, právě ta dělá z běžného diáře a zápisníku neobyčejný. Použili jsme kvalitní papír Munken Pure, který je příjemný na dotek i na pohled a který není zářivě bílý, ale mírně žluto-hnědý (chamoa), a proto méně namáhá oči při čtení a psaní.

 

Spirála a příjemné barvy

Stránky jsou svázány bronzovou twin spirálou, která umožňuje pohodlné otevření a listování. Při položení na desku stolu se stránky nezavírají a díky tomu můžete nerušeně číst, psát a tvořit. Diář i zápisník se nesou v uvolněném a rozevlátém grafickém stylu, prakticky bez rovných linek zato s dostatek místa pro vaše zápisky. To vše je v příjemných, tlumených a nevtíravých barvách vystihujících jednotlivá roční období.

 

Diář a deník v jednom

Můj diář tvoří týdenní kalendárium pro zaznamenání důležitých termínů, úkolů a schůzek. Každý týden má navíc stránku pro zapsání nejdůležitější cílů, úkolů, poznámek, nápadů, námětů, zážitků, radostí a starostí či postřehů z každodenního života. Tím diář plní i funkci deníku a na konci roku bude jistě příjemné jím zalistovat a ohlédnout se zpět v čase. Diář dále obsahuje přehledné kalendárium na celý rok a měsíční plánovací přehled.

V diáři i zápisníku najdete přes 20 stránek skvělých praktických příloh, které se vám budou určitě hodit. Patří mezi ně prostor na rychlé zaznamenání poznámek o zajímavých knihách, seriálech nebo filmech, místo pro tipy na výlety, recepty, které musíte zkusit, myšlenkové mapy, antistresové omalovánky, rozvrhy hodin nebo lístky, kam si zapíšete nákupní seznam. Na konci publikací je zařazena praktická papírová kapsa.

Zpestřením a zpříjemněním práce jsou originální obrázky výtvarnice Jany Vlkové, milé průpovídky vázající se k různým dnům nebo obdobím a doplňkové texty a připomenutí důležitých nebo zajímavých svátků a dní v roce.

 

Nepostradatelný průvodce

Věříme, že dvojice našich nových kreativních výrobků se stane nepostradatelnými průvodci ve chvílích naplněných prací i v čase odpočinku a budete se těšit na každou příležitost, kdy si do nich zapíšete další záznam.

 

NÁŠ TIP:

Nové výrobky zakoupíte v našem eshopu za 399 Kč, a to jak Můj diář, tak Můj zápisník. Chcete-li ušetřit, můžete se v eshopu registrovat, a získat tak na celý nákup slevu 5 % nebo dopravu zdarma. Více o výhodách registrace najdete v sekci Důležité informace - Proč nakupovat na bobo.cz?

 

 

Další články o psaní, zapisování si a blokařském řemeslu

Vaše objednávka byla odeslána.

Byli jste úspěšně přihlášeni k odberu našeho newsletteru.

Vaše zpráva byla odeslána, budeme Vás kontaktovat co nejdříve.