Nakupujte v našem e-shopu výhodněji.Zaregistrujte se a získejte 10% slevu.

Holmen Book Cream: Kvalitní papír, který voní jako knížka

Zápisníky z Edice B jsme vyrobili z papíru Holmen Book Cream. Jde o velmi kvalitní papír, který se vyznačuje dvěma zásadními vlastnostmi. Má krémovou barvu, takže vás při psaní nebolí oči, a svou strukturou připomíná papír, který se používá pro vazbu knih. A navíc tak i voní. 

Na papíru nám záleží, proto si při jeho výběru dáváme vždy záležet a pečlivě se rozhodujeme, který papír bude pro který produkt ideální. Základní kritéria jsou pro nás nejen kvalita, ale také udržitelnost. Chceme, aby se vám do našich sešitů dobře psalo, aby se papír nepropíjel a byl příjemný na omak i pro oči

Proto jsme pro naši novou Edici B – konkrétně do zápisníků B5 a B6 vybrali papír Holmen Book Cream 80g. Papír má příjemnou texturu a krémovou barvu. Dobře se na něj píše a díky lehkému zabarvení z něj nebolí oči. 

Celkově můžeme říci, že papír Holmen Book Cream je ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitní papír pro psaní, kreslení a další umělecké nebo kreativní projekty. Jeho vlastnosti a všestrannost z něj dělají ideální volbu pro umělce, designéry a všechny, kdo hledají kvalitní a příjemný papír pro svou práci.
 

5 důvodů, proč vás bude bavit papír Holmen Book Cream

1. Pevný papír

Díky své vynikající tloušťce a pevnosti je papír Holmen Book Cream velmi odolný a trvanlivý. To znamená, že se vám sešit nerozpadne a papíry neroztrhají po pár týdnech používání. 


2. Voní jako knížka

Papír Holmen Book Cream se pravidelně používá pro tisk textu a grafiky, zejména pro materiály, jako jsou knihy, brožury, letáky a obaly. A jak víte, především knížky krásně voní – a to právě díky tomuto papíru.


Netradiční formáty a jarní barvy. Představujeme zápisníky z Edice B.


3. Vyroben z obnovitelných zdrojů

Tento papír je ekologicky šetrný a vyrábí se z obnovitelných zdrojů. To znamená, že stromy, které jsou používány k výrobě papíru, jsou nahrazeny novým zalesněním, což zajistí trvalou obnovu lesních zdrojů.


4. Odolný povrch

Pokud rádi píšete perem nebo tužkou, papír Holmen Book Cream poskytuje příjemný povrch pro psaní s jasnými a čistými liniemi. Jeho kvalitní povrch zajišťuje, že inkoust nepronikne příliš hluboko do papíru, text se proto nerozmaže ani neobtiskne a zůstane stále stejný jako na začátku.


5. Hladká textura

I pro kreslení je papír Holmen Book Cream skvělou volbou. Jeho hladká textura umožňuje přesné a jemné kreslení, zatímco jeho odolnost a tloušťka zajišťují, že kresba dlouho vydrží.

 

Další články o psaní, zapisování si a blokařském řemeslu

Vaše objednávka byla odeslána.

Byli jste úspěšně přihlášeni k odberu našeho newsletteru.

Vaše zpráva byla odeslána, budeme Vás kontaktovat co nejdříve.