Nakupujte v našem e-shopu výhodněji.Zaregistrujte se a získejte 10% slevu.

5 tipů, jak si vybrat správný diář

My v Bobu věříme, že rok 2023 bude přesně takový, jaký si ho uděláme. A taky si myslíme, že štěstí přeje připraveným, proto je nejvyšší čas pořídit si nový diář. Víte, jak se v tom množství vyznat? My ano a poradíme vám, jak si vybrat ten správný a nejlepší diář.

Nechceme vás strašit, ale konec roku se pomalu a jistě blíží. A pokud jste milovníci papíru, jistě pro vás tato událost znamená ještě jednu důležitou činnost – koupi nového diáře. Ať už dáváte přednost malému kapesnímu notýsku nebo spíš potřebujete velkou stolní plánovací podložku, náš výběr by vám měl rozhodně pomoci. Tak pojďme na to.

 

1. Když máte rádi kreativní zápisky

Potřebujete, aby váš diář zároveň fungoval jako deníček nebo zápisník motivačních citátů, cílů a předsevzetí? Pak rozhodně musíte mít Můj diář. Je ideálním parťákem pro všechny, kteří na sobě chtějí neustále pracovat. Vyroben pro ty, kdo si rádi zapisují důležité momenty svého života.

Má velikost A6 a pevné desky, na které vám můžeme vylaserovat cokoliv budete chtít. Stačí kliknout na náš konfigurátor. Na jedné straně najdete týdenní kalendárium, na té druhé prostor pro poznámky, nápady a cíle. 
 

2. Když vám stačí méně místa

Jestliže nepotřebujete příliš mnoho prostoru, skvěle vám poslouží týdenní Retro diář se sloupcovým kalendáriem. Praktický týdenní diář s pevnými kartonovými deskami je svázaný kovovou spirálou. Ta umožňuje snadné listování diářem a stránky se při psaní poznámek samovolně nezavírají – hodně praktická věc. 

Nechybí ani měsíční přehled, prostor pro poznámky, To do list a rozvrh hodin. Ten ocení hlavně všichni školou povinní nebo rodiče, aby věděli, co každý den čeká jejich ratolesti.
 

3. Když máte rádi barvy

Nabídku diářů jsme rozšířili také o kolekci barevných diářů s plastovou obálkou. Týdenní kroužkové diáře nabízíme ve velikosti 16x10 cm na šířku nebo 18x8,5 na výšku. Mají tečkovanou lineaturu a nechybí ID karta, To do list, měsíční přehled, prostor pro poznámky i rozvrh hodin. Barevné diáře nabízíme i ve variantě na 14 dní nebo na měsíc.  
 

4. Když jste minimalista

Nepotrpíte si na barvy, obrázky, motivační citáty ani nepotřebujete místo na osobní poznámky? Pak se vám určitě bude líbit diář s plastovou obálkou v modréčerné nebo stříbrné barvě. Při zapisování vás nebude rušit nic z výše zmíněného. Naopak, tenhle diář je určený všem, kteří od diáře chtějí základní minimum – prostor pro zapsání důležitých termínů. 

Nabízíme je ve variantách týdenní (výška i šířka, A5 nebo 18x8,5 cm), 14 denní nebo měsíční.

 

5. Když máte rádi věci prověřené časem

Jedním z našich absolutních bestsellerů je edice Retro a samozřejmě také Retro diář 2023. Můžeme vám zaručit, že tenhle diář si oblíbí všichni od vašeho šéfa přes pubertální dceru až po vaši babičku. A protože víme, že patří mezi vaše oblíbence, připravili jsme i letos několik variant.

Vybírat můžete z těchto možností: týdenní sloupcový (černý / vínový), týdenní 18x8,5 cm na výšku nebo na šířku a týdenní řádkový (černý / vínový).  

 

Další články o psaní, zapisování si a blokařském řemeslu

Vaše objednávka byla odeslána.

Byli jste úspěšně přihlášeni k odberu našeho newsletteru.

Vaše zpráva byla odeslána, budeme Vás kontaktovat co nejdříve.